Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Handelsbetingelser

Personoplysninger og databehandling

Som kunde hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig, for at kunne besvare forespørgsler samt kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med omstrukturering eller salg af vores virksomhed. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

I tilfælde af fragt vil din adresse samt telefonnummer blive overført elektronisk til fragtmænd for at kunne udføre en T&T oplysning, samt afsende notifikationer om leverede ordrer.

Dataansvarlig er Ridesport Land & Hobby, Rødtjørnvej 45, 8471 Sabro, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, er det kun den dataansvarlige, som har adgang til dine oplysninger i vores system.

Nyhedsmail

Du kan enten bede om at få nyhedsmail via kontaktformular på vores website eller via bestillingsformular i papirform.

Du kan som kunde altid afmelde nyhedsbrev, når du modtager dette.

Nyhedsbrev udsendes maksimalt 2-4 gange pr. måned. Og vil kun fremsendes, såfremt vi vurderer, at det er relevant.

Copyright/Kopiering

Det er ikke tilladt at benytte billeder, tekst eller andet materiale fra www.ridesport-land-og-hobby.dk uden skriftlig tilladelse fra rettighedsindehaverne.

Brud på ophavsretten vil medføre erstatningskrav uden varsel.

HANDELSBETINGELSER

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Ridesport Land & Hobby.

Pris og betaling

I webshoppen kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort eller kontooverførsel.
OBS ved kontooverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Det er gratis at betale i webshoppen – ingen kortgebyrer.

Alle priser på web-adressen https://ridesport-land-og-hobby.dk er inkl. Moms.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på ridesport-land-og-hobby.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

En afgivet ordre på www.ridesport-land-og-hobby.dk er ikke juridisk bindende. Ridesport Land & Hobby har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende faktura vil blive sendt til dig, når de bestilte varer er afsendt fra os.

Ved afgivelse af ordre pr. e-mail eller ved telefonisk eller mundtlig ordreafgivelse er efterfølgende faktura juridisk bindende.

Ridesport Land & Hobby forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil varen er fuldt ud betalt af
kunden.

Betalingsbetingelser

Standart betalingsbetingelser er 14 dages netto.

Ridesport Land & Hobby kan modtage betaling med bankoverførsel eller via MobilePay.

Bank overførsel sker til følgende konto:
Nordea Bank
Reg. Nr. 1981
Konto nr. 4396944990
Ved manglende betaling påregnes der 2% i rente pr. mdr. + rykker gebyr på 100,00 kr. inkl. moms pr. rykker.

Ved gentagne manglende betalinger forbeholder vi os retten til forudbetaling af bestillinger/ordre.

Fragt/levering

Varer kan efter aftale afhentes på Rødtjørnvej 45, 8471 Sabro.
Ved forsendelse beregnes omkostningerne i forhold til de aktuelle fragtomkostninger. Ridesport Land & Hobby sørger for at pakke mest hensigtsmæssigt i forhold til varernes omfang. Og dernæst at begrænse fragt omkostningerne mest muligt.

Bestillinger sendes til nærmeste pakkeshop. Hvis en bestilling leveres af os, kan du ønske at få bestillingen sat et bestemt sted, hvis du ikke er hjemme til at modtage varerne. Gør opmærksom på det i din bestilling. Ansvar for pakken efter levering tilfalder køber.
Med mindre andet aftales, afsender vi hele din ordre samlet.
Skulle dine varer blive beskadiget under leveringen, skal du kontakte fragtselskabet og gøre opmærksom på, at din pakke er blevet beskadiget under fragten.

Er der varer, der enten er udsolgt eller under bestilling og dermed kan have længere leveringstid, vil vi kontakte dig hurtigst muligt for en mulig leveringsdato.

Vi sender automatisk faktura pr. e-mail, når din ordre afsendes.

Fortrydelse/Returret

Varer kan kun returneres, hvis Ridesport Land & Hobby har lavet en fejlbestilling. Ellers skal varen returneres i ubrudt emballage indenfor 2 uger fra leveringsdato.
I tilfælde af fragtomkostninger betales disse af køber.

Reklamationsret

Der gælder 12 mdr. reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

Ved reklamation står køber selv for udgifter til returnering af varen til Ridesport Land & Hobby. Ved reklamation vurderes, om varen kan repareres, ombyttes eller der skal fremsendes en kreditnota på købet.
Reklamationsretten dækker ikke almindelige brugsspor, manglende vedligeholdelse eller fejlagtig brug af produktet.

Modtag spændende nyheder og produktinformation direkte i din indboks.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af vores gode tilbud og spændende nye produkter på vores hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev