Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Hundefoder

Vi forhandler forskellige typer tørkost hundefoder:

  • Super Premium Formula fuldfoder til alle hunderacer
  • Farm Dog fuldfoder til alle hunderacer

Super Premium Formula fuldfoder til hunde er et lækkert fuldfoder med fersk kylling, fremstillet uden GMO og hvede. Super Premium Formula indeholder Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer, som medvirker til en blank pels og normal hud. Super Premium Formula er baseret på animalske protein og er ikke tilsat vegetabilsk protein og er kun tilsat naturlige antioxidanter. Super Premium Formula indeholder dobbelt så meget protein som fedt (2:1). Da fedt indeholder dobbelt så meget energi som protein, betyder det, at hunden får og omsætter lige meget energi fra fedt som fra protein. Dette medfører et optimalt stofskifte. Super Premium Formula er udviklet og testet af danske dyrlæger. Foderet er dansk produceret, udviklet og testet gennem 10 år.

Bestil Faunakram

Vi forhandler alle produkter fra Faunakram – se Faunakram

Vi kan desværre ikke tilbyde salg af enkeltsække eller enkelt produkter, men kan lave et godt tilbud til dig/jer ved storkøb.

Er du/I interesseret i at høre mere om vores muligheder for levering af produkter fra Faunakram, kan I udfylde kontaktformularen herunder, så vil vi kontakte jer hurtigst muligt.

Fodring

Vi anbefaler, at du fodrer din hund efter fodringsvejledningen på emballagen. Hvalpe fodres ad libitum 3-5 gange dagligt. For voksne hunde kan du evt. dele den daglige mængde i 2 portioner.

Fodringsvejledningen er naturligvis individuel. Det afhænger bl.a. af race, aktivitetsniveau og alder. Du kan derfor variere fodermængden op eller ned med op til 25 %.

Aktivitet under fodring

Hvis hunden levede vildt, ville den bruge energi på at jage sit bytte. Dette kan vi ikke tilbyde tamhunden. Men overvej hvad du kan gøre for alligevel at stimulere hundens behov for aktivitet ved fx at sprede foderet ud på terrassen eller græsplanen, så din hund skal bruge sin lugtesans på at finde foderet.

Hundens fordøjelse

Hundens fordøjelse er indrettet på omsætning af animalsk protein. Hunden har ikke enzymer, der kan nedbryde kulhydrater. Når du skal vælge dit foder, vær derfor opmærksom på foderets indhold af tildels animalsk protein og tildels stivelse/kulhydrater.

Vi kan ikke fuldstændig undgå stivelse i tørkost, da det er stivelsen, der får kroketterne til at hænge sammen. Stivelsen kan enten komme fra korn, kartofler eller ris.

Vand

Din hund skal altid have adgang til frisk vand. Du sikrer nemmest at vandet er friskt og rent ved at udskifte det efter hvert måltid.

Foderskifte

Du skal altid skifte foder gradvist.  Bland det gamle foder med den nye foder i en uges tid, hvor mængden af ny foder gradvist øges  Det tillader hundens mave og tarmsystem at vænne sig til det nye foder.

Fuldfoder

Fuldfoder betegnelsen er defineret ved lov og betyder, at foderet skal kunne opfylde hundens daglige ernæringsbehov 100 %.

Når du anvender fuldfoder, skal du ikke anvende andet. Hvis du alligevel en gang imellem serverer godbidder for din hund, så er det bedst at fratrække en tilsvarende kaloriemængde, når du serverer fuldkost, ellers er der risiko for at løbe ind i problemer med overvægt.

Kategorier
Pris

Modtag spændende nyheder og produktinformation direkte i din indboks.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af vores gode tilbud og spændende nye produkter på vores hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev