Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Super Premium Recipe Kattefoder

Super Premium Recipe Fuldfoder indeholder Omega 3 og Omega 6, som medvirker til en blank pels og en normal hud. Super Premium Recipe Fuldfoder indeholder animalske proteiner, som medvirker til udvikling og vedligeholdelse af muskler.

Super Premium Recipe Fuldfoder er tilsat vandopløselige roefibre, som understøtter tarmfunktionen og fremmer fordøjeligheden. Recipe 4, 6 og 8 er urin pH regulerende og kan anbefales til katte med risiko for udvikling af struvitsten.

Super Premium Recipe Fuldfoder er dansk produceret.

Super Premium Recipe Fuldfoder er smagstestet med en acceptgrad på over 95%.

Fodring

Vi anbefaler, at du fodrer din kat efter fodringsvejledningen på emballagen. Killinger fodres ad libitum 3-5 gange dagligt. For voksne katte kan du evt. dele den daglige mængde i 2 portioner.

Fodringsvejledningen er naturligvis individuel. Det afhænger bl.a. af race, aktivitetsniveau og alder. Du kan derfor variere fodermængden op eller ned med op til 25 %.

Vand

Din kat skal altid have adgang til frisk vand. Du sikrer nemmest at vandet er friskt og rent ved at udskifte det efter hvert måltid.

Foderskifte

Foderskift skal altid ske gradvist.  Bland det gamle foder med den nye foder i en uges tid, hvor mængden af ny foder gradvist øges  Det tillader kattens mave og tarmsystem at vænne sig til det nye foder.

Fuldfoder

Fuldfoder betegnelsen er defineret ved lov og betyder, at foderet skal kunne opfylde kattens daglige ernæringsbehov 100 %.

Når du anvender fuldfoder, skal du ikke anvende andet. Hvis du alligevel en gang imellem serverer godbidder for din kat, så er det bedst at fratrække en tilsvarende kaloriemængde, når du serverer fuldkost, ellers er der risiko for at løbe ind i problemer med overvægt.

Kategorier
Pris

Modtag spændende nyheder og produktinformation direkte i din indboks.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af vores gode tilbud og spændende nye produkter på vores hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev