Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Flexiline designm 5 meter bånd blå – max. 25 kg

Flexiline med 5 meter bånd til max. 25 kg. hund

kr. 179,00

Ikke på lager

Kategori: Tags: , ,

Altid god pris

Vi bestræber os altid på at have en god pris på vores produkter.

Vi leverer i hele landet

Med vores fragtaftaler, kan vi levere til hele Danmark fra lokal eller fjernlager.

Stor erfaring

Mange års erfaring som underviser indenfor hestemanager / dyrepasser uddannelsen.

Flexi rulleliner

Rulleliner fra det tyske firma Flexi er yderst populære. Det er fleksible hundesnore, der kan trækkes ud, og som automatisk ruller ind igen, når trækket i dem slækkes. Flexiliner er lavet af en god og robust kvalitet. Flexi opfandt rullelinen i 1972, hvor den første prototype blev fremstillet. Produktionen startede i 1973, og siden er teknikken og designet af Flexi rulleliner blevet udviklet til et væld af forskellige slags, passende til ethvert behov og ønske hos ejere af både hund og kat. Millioner af mennesker fra 90 forskellige lande verden over bruger Flexi rulleliner.

Virksomheden Flexi, som kun producerer rullesnore og tilbehør hertil, blev i 2010 præmieret for sin gode kvalitet med titlen som Århundredets Mærke af Deutsche Standards. Der er rulleliner til både helt små og meget store hunde. Der er et bredt udvalg af lange og korte liner med tynde runde snore eller brede bånd. Flexi rullesnore fås i mange forskellige farver. Det meget brede udvalg af Flexiliner tilfredsstiller enhver hundeejers smag og behov for en passende rullesnor til lige netop hans/hendes hund. Flexi rullesnore fås i mange størrelser og varianter

Rullesnorene fås i forskellige længder og udgaver til både små og store hunde. Flexi rullesnore fås med liner i størrelser fra XS til XL, beregnet for små til meget store hunde. Der kan vælges en rulleline i form af en tynd rund snor eller en flad bred båndline og med forskellige linelængder. Linerne er forsynet med en solid forkromet karabinhage.

Flexi rulleliner er fint håndværk, der omfatter et solidt patenteret High-tech fjedersystem. Flexiliner er håndlavede og er kendetegnet ved sine innovative teknikker. Teknikkerne ved fjedersystemet udmønter sig i komplekse præcisions produkter. Flexi linerne har meget komfortable soft grip håndtag og er lavet af udsøgte materialer. Flexi rulleliner har en velplaceret stopknap til tommelfingeren for øjeblikkelig bremsning af linens forlængelse, når hunden trækker i linen. Desuden har Flexi håndtaget en låseanordning til fastlåsning af ønsket linelængde. Både kvalitet, funktionalitet og sikkerhed er i højsædet, når man vælger at købe en Flexi rullesnor til sin hund. Det eksklusive håndværk og moderne design understreger Flexi rullelinens perfektion.

Sikkerhed

Når man skal købe en Flexiline til sin hund er det vigtigt, at man vælger den rigtige model afhængig af hundens størrelse og vægt. Man skal være sikker på, at linen og låsemekanismen er kraftig nok til hundens styrke og træk i snoren. Af sikkerhedsmæssige hensyn skal den fleksible line bruges med omtanke og justeres i forhold til det område og den færdsel, der er på det sted flexilinen anvendes.

Pleje af Flexi rullesnoren

Hvis snoren er blevet meget våd efter en gåtur i regnvejr, er det bedste man kan gøre at rulle snoren helt ud, låse den og lade den tørre inden den slippes ind i håndtaget igen. Er snoren meget beskidt kan man skylle eller vaske den udstrakte snor og derefter lade den tørre helt. På den måde kan man forhindre sin Flexi rullesnor mod beskadigelse af den indre fjederanordning og dermed forlænge dens holdbarhed. Selve huset med fjederanordningen skal man undlade at prøve og åbne. Det er ikke beregnet til at blive åbnet. Det kan medføre personskade at åbne fjederhuset, da det indeholder en meget kraftig fjederspænding, som kan slå meget hårdt.

Modtag spændende nyheder og produktinformation direkte i din indboks.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af vores gode tilbud og spændende nye produkter på vores hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev